Werkwijze

Als u bij ons een offerte/prijsopgave opvraagt proberen wij eerst een richtprijs te berekenen.
Vervolgens maken wij een afspraak met u om de werkzaamheden door te nemen. Bij nieuwbouw/casco opgeleverde woningen kunnen wij doorgaans op basis van tekeningen/materiaallijst een offerte opstellen. In de offerte wordt opgenomen: prijzen per onderdeel, wie wat aanlevert , garantievoorwaarden, betalingsvoorwaarden en uitvoerdatum.

Wij werken uitsluitend met vakmensen. Hierdoor kunnen wij garanderen dat werkzaamheden met professionaliteit worden uitgevoerd.

Bij badkamers plaatsen/renoveren is het zowel voor uzelf als ons van belang dat er een (vereenvoudigde) tekening aanwezig is. Met tekening is het voor ons makkelijker werken. Uiteraard stellen wij u op de hoogte mocht er aan de tekeningen iets niet kloppen.

Adriaansen Onderhoud staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Al meer dan 20 jaar ervaring . Wij werken voor particulieren en de grotere bekende badkamer / keukenwinkels . Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging VLOK welke garandeert dat u te maken hebt met een betrouwbaar bedrijf. Dat waarde hecht aan: Vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service. De VLOK ondersteunt deze garantie door middel van de nakomingsgarantie en zijn ook aangesloten bij de Geschillencommissie Klussen- en Vloerenbedrijven.